tiim

EN / / NL / / FR

There's more
than one 'i'
in tiim.

man waving hello

Maak je team hechter
door onze ervaringen
op maat.

Wij mensen zijn sociale wezens. Wij bloeien open, samen, in een groep, in een team. Nu, meer dan ooit, is het tijd om weer voeling te krijgen met die verbondenheid en die te herbeleven.

Voor bedrijven, sportclubs, vrienden of families verzorgen wij belevenissen om elkaar te leren kennen of te herontdekken. En om eigenlijk een heerlijke tijd samen door te brengen ! Jullie zullen de vaardigheden moeten aanspreken en samenwerken om alle proeven te doorstaan.

Voor groepen vanaf 6 deelnemers ontwerpen wij gepersonaliseerde pakketten van 1 tot 3 dagen. Van fysieke proeven tot breinbrekers; Alles is mogelijk !

people sitting down

Een gepersonaliseerde aanpak van start tot finish.

Geen enkele groep is hetzelfde, daarom willen we jullie eerst leren kennen! We willen begrijpen waar jullie naar opzoek zijn en wat jullie tijd met ons fantastisch kan maken.

En dan gaan wij aan het werk, beginnen de creatieve geesten te stomen om tot een opwindend, uitdagend, verbindend, verrassende, ervaring te komen. Je weet wel, overal high fives en knuffels.

Breek de code & ga samen de uitdagingen aan.

Onze pakketten bevatten opwindende proeven, gaande van het testen van fysieke kracht en uithoudingsvermogen tot breinbrekers, inclusief ons uniek strategisch spel Run Mol Run.

De proeven testen jullie conditie, kennis, creativiteit, vindingrijkheid, samenwerking en leiderschap. Een groeiende emotionele band brengt jullie dichter bij mekaar, met momenten van puur schaterlachen om nooit te vergeten.

Scroll verder naar beneden om enkele van onze populairste keuzes te ontdekken. Met alle plezier bouwen we op maat gesneden pakketten om aan alle wensen te voldoen. Contacteer ons voor verdere info.

Run Mole Run challenge by tiim

Run Mol Run


Ons uniek spel, gebaseerd op de populaire TV serie (je mag drie keer raden welke), maar met onze persoonlijke toets.

Is iedereen wel echt wie ze zeggen dat ze zijn ? Wie kan je vertrouwen ? Is iemand de situatie aan het manipuleren ? Het moment om je innerlijke Sherlock Holmes te laten schitteren.

Zoek het uit en win het spel.

The Smartest Human by tiim

De Mensenmens


Hoe goed ken je jouw team / vrienden / familie en wat weet je van elkaar ?

Via intensieve research, vragenlijsten voor alle teamleden, geheime detectives en telefoontaps (grapje) creë erden we een gepersonaliseerde kwis. Luister naar te gekke verhalen, maar over wie gaat het ?

Enduro Challenge by tiim

The Enduro Proef


Een hindernissenparcours, de essentie van elke teambuilding dag in de open lucht. Hier wordt jullie samenhang getest: ga je voluit voor een snelle eigen overwinning of sta je bij je ploeg en bereiken jullie samen de eindmeet ?

Lovende woorden van enkele klanten.

Beste teambuilding ervaring ooit. Slim, uitdagend en zo leuk. Ons team praat er weken later nog over. Ten sterkste aanbevolen !
Sam Kerkhofs - CEO Sporthouse group, Vilvoorde
Een toffe manier om een weekendje met de familie door te brengen. Tiim had iets voor ieder van ons. Zelfs de grootouders amuseerden zich bij het kwisgedeelte van het pakket.
Familie Banck, Gent
Een fantastische tijd met de bende, tiim had een pakket aanbevolen perfect op maat voor mijn groep vrienden. Echt gesmaakt door iedereen, absoluut episch.
Vincent Leneuze, Liege

Maak kennis met tiim.

Waarom onze naam tiim? Geen betere ploeg dan een bende van 4 broers
(echte, zoals geboren uit dezelfde moeder).

Door de combinatie van onze krachten en ondervindingen zijn wij in staat om jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen met tiim.

Tijl

De eenhoorn, maar dan zonder hoorn. Het brein achter en voor de activiteiten, de spelletjes, het plezier. Je zal hem persoonlijk ontmoeten, zot hé. Alhoewel sommigen beweren dat je nadien nooit meer dezelfde zal zijn …

Steven

De verborgen stille kracht, assistent achter de schermen. Is hij er ? Is hij er niet ? Wie zal het zeggen...(cue mysterieuze muziek). Zijn achtergrond in audio en video producties zorgt voor een extra dimensie aan jullie leukste ervaringen.

Rob

Roooooob de Bouwer...sorry, we konden het niet laten. Rob is letterlijk de man die zaken opbouwt, Mr Infrastructuur. Alles moet stevig en stabiel zijn, of het nu om fysieke proeven gaat of over een plaatsje om te chillen tijdens een welverdiende pauze.

Tim

Mr Logistiek en Catering, die zorgt dat alles er is voor onze geweldige deelnemers. Alhoewel het programma grotendeels buiten doorgaat, ruilen we de zelfgemaakte krekel-en-mier-kebab-lunch in voor iets zinnigers (voor nu toch), en vragen we aan Tim om alles te voorzien wat jullie zouden nodig hebben.